Loodud neile, kes mõistavad seda, mis elus tõeliselt oluline

Alati on targem rääkida vähem kui teatakse ja omada rohkem kui välja näidatakse. Just seda tõde peavad ka Vestige Verdanti kliendid armsaks. Nagu kõik teisedki Vestige Verdanti tooted, on uhiuus silmaseerum loodud neile, kes mõistavad, mis elus tõeliselt oluline — ühtsus ilust ja tervislikkusest ning soov rahulduda üksnes parimaga.

Kujunduselt elegantselt tagasihoidlik, sisult rikkalik


Infinity Eye Serum on Vestige Verdantile omasel moel vormilt ja kujunduselt elegantselt tagasihoidlik ning sisult rikkalik.

Selle eliksiiri võimet ennetada ja siluda aastate vältel tekkinud miimikajooni ning kortse on tunnustanud ka mitmed erialaspetsialistid ja kodumaised kuulsused.

Erilist äramärkimist lisaks kortsude silumisele on väärinud Infinity suutlikkus efektiivselt ennetada ja leevendada silmaümbruse turset, vähendada tumedaid silmaaluseid ning niisutada kuiva nahka.

Võttes arvesse tõsiasja, et silmaümbrus on 40% õhem ning õrnem ülejäänud näonahast, on see kerge ja kiirelt imenduv silmaseerum tõhus abiline hoidmaks välimust igapäevaselt värskema, noorema ja õnnelikumana.

Koostis:

Oliivi skvalaan, Aprikoosituumaõli, Kurgiekstrakt, Kirsikekstrakt, Leegipuuekstrakt, Argaaniaõli, Linaseemneõli, Viinamarjaseemneõli, Sarapuupähkliõli, Meloniseemneõli, Viigikaktuseõli, Aaloe, Kaerajahu, Hüaluroonhape. Revital-Eyes: Lactobacilluse lüsaat, Rohelise tee ekstrakt, Granaatõuna ekstrakt, Kofeiin.

0% Parabeene. 0% Kantserogeene. 100% Tervislik.

Kogu oma unikaalsuses on Infinity silmaseerum loodud sobima kõigile nahatüüpidele igas vanuses. Infinity silmaseerum on sobilik läätsekandjatele ja tundlikule nahale.

Lähemalt Vestige Verdant toodetest SIIT

Jaga
Kommentaarid