1. Näo massaaž sobib meestele spaaga esmatutvuse tegemiseks. See, et mehed ennast ei meigi, ei tähenda, et nende nägu ei vaja hoolitsust. Pealegi kasutavad mehed oma näolihaseid sagedamini kui naised. Põhjalik näomassaaž aitab lõdvestuda isegi väga pinges olevat meest. Ja kindlasti tasub meeles pidada, et igapäevane puhastamine ja kreemitamine turgutab näonahka peale igapäevast raseerimist.

2. Saunarituaalid on suurepärane valik meestele, kes armastavad üksi vaba aega veeta. Kuumas aurus istumine annab võimaluse peale sportimist pinges lihaseid lõdvestada või tööpingeid leevendada. Aurusaun on ka tõhus abimees külmal talveajal ning aitab enne massaaži lihaseid lõdvestada. Lisaboonusena muudab massaaži nauditavamaks ja efektiivsemaks.

3. Spordimassaaž on suunatud sügava lihaskoe stimuleerimisele. Arvestades meeste suurt füüsilist aktiivsust, aitab massaaž sportimise järgsetest pingetest vabaneda ning aitab ka vigastuste ärahoidmise profülaktikaks. Pärast masseerimist tunnevad mehed end kergemana ja füüsiliselt aktiivsena.

4. Veeprotseduurid sobivad hea alternatiivina, kui muda- või šokolaadimähised ei tundu mehele piisavalt atraktiivsed. Tasub proovida kõrgsurve-massaaži, mis on efektiivne keha trimmimiseks. See avab ka kõik poorid ja kiirendab vereringet. Selline massaaž on mõnusalt virgutav ja valutunnet kartma ei pea, kuna veesurve on kontrollitav.

5. Keha ja näo koorimine sobib ka tugevamatele meestele. Näiteks koorimisel kasutatav kanep ei paku mitte ainult lõõgastust, vaid aitab vabaneda ka surnud naharakkudest. Kanepi kehakoorimine annab kehale kauni jume ja mõjutab naha uuenemist positiivselt. Kanepi kehakoorija on vananemisvastase toimega vitamiinide rikas ja hea niisutaja. Eriti kasulik on näo koorimine, sst igapäevasel näo raseerimisel tekib nn surnud nahk, mis takistab uue naha taastumist ja muudab näonaha kuivaks ja ärritunuks.

Pärnus on kaheksa erinevat spaad, mis on Pärnu Spaanädalaks teinud pakkumisi. Spaanädalal 10.-18. märtsil 2018 on Estonia Resort Hotel & Spa spaa- ja saunakeskuses spetsiaalsed saunamehed ja mudatüdrukud.