Alustame koorimisest. Miks? Eemaldades vanad naharakud, mis teevad nahapinna karedaks ja kuivaks, anname nahale võimaluse paremini hingata, niiskust siduda ja kaitsebarjääri taastada. Nahk muutub nii kehal, kui ka näol pehmemaks, kreemid imenduvad paremini ning koheselt on näha ka paremat jume. Pärast näonaha koorimist on soovitav teha sügavpuhastavat, turgutavat, niisutavat või hoopiski sära taastavat vitamiinimaski.

Thaya Shop&Salon juhataja Kadri-Triin Truija soovitab tooteid, mida ka ise kasutab:

- Cinq Mondes geelja koostisega 3 minuti kooriv mask näole

- Guinot pinguldav Eclat Lifting kollageeniga immutatud 10 minuti kangasmask

- Mary Cohr Ice Lift värskendav geel sära loomiseks

Kindlasti tasub investeerida heasse seerumikuuri, mis turgutab väsinud nahka. Valik on suur: vitamiinikokteilid, hülauroonhapped, kollageen, taimsed tüvirakud ja fütohormoonid niisutavad sügavuti, stimuleerivad väsinud ainevahetust, ennetavad vananemisilminguid, pinguldavad ja mida kõike veel.

Thaya Shop&Saloni klientide hetke vaieldamatu lemmik on La Biosthetique Hydro-Actif La capsule Hydrante geelja koostisega hästi niisutavad kapslid. Soovitame proovida!

Kreemid, nii kehale kui näole, võiks olla nüüd natuke kergema ja niisutavama koostisega. Head jume aitavad taastada erinevate vitamiinidega(C,A,E) rikastatud kreemid öiseks kasutamiseks.

Kauni jume tagab päevakreem, milles juba sees SPF päikesekaitsefaktor. Päevase kreemi heaks alternatiiviks on toonivad päevakreemid, mis lisaks niisutavale toimele annavad kohe kauni tooni. Kaitse päikese eest tagab ka SPF kaitsega jumestuskreem või puuder.

Guinot tütarettevõttel Masters Colorsil on just välja tulnud uus kollektsioon NUDE toonidega, mis sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutuseks, tulge uudistama!

Kevadine päike ja looduse ärkamine annab elurõõmu. Tee kevadine uuenduskuur oma nahale ja ka oma kosmeetikariiulile — Sind aitab Thaya Shop&Salon!

- Broneeri aeg kosmeetiku juurde või telli oma lemmiktoode SIIT

- Thaya Shop&Salongi personal ootab sind Foorumi keskusesse külla E-L 10-20, P 10-19



Jaga
Kommentaarid