Katkesta vaikus

2016. aasta detsembris avaneb selleks võimalus. Maailma riikide valitsused kogunevad Guadalajaras, Mehhikos, et arutada avatud interneti tulevikku. Kohtumisest võtab osa rohkem kui 3000 osalejat maailma eri paigust, tänu millele on see kriitilise tähtsusega hetk, mil ärgitada maailma liidreid interneti sulgemiste vastu sõna võtma. Kui sa tahad, et ka sinu häält kuulda oleks, kirjuta alla petitsioonile, milles palutakse maailma liidritel internetti sees hoida.

Aga me ei pea sellega piirduma. Lase oma häälel veelgi kaugemale kanduda, kasutades hashtag’i #KeepItOn. Mine sotsiaalmeediasse, tee endast koos Error 404 vannipommiga pilt ja räägi maailmale, miks on parem, kui meil on olemas internet.

Vanniskäik vabaduse nimel

Error 404 on vannipomm, mis võitleb interneti sulgemise vastu. Kõik selle eksklusiivse toote müügist saadud tulu läheb Digital Fundile. Alates 25. novembrist 2016 saad sa selle vannipommi endale lunastada nii LUSHi poest kui ka interneti teel, aga tooteid on piiratud koguses. Vanniskäiguks kaota ära kõik oma riided. Mis puutub aga internetti, siis seda ei tohi ära kaotada.

Digitaalsed õigused on mõeldud kogu eluks, mitte vaid 25. novembriks. Toetades kampaaniat Error 404, jätad sa endast maha Digital Fundi pärandi – see fond toetab rahaliselt digitaalaktiviste, kes töötavad rohujuure tasandil selle nimel, et internet püsiks tasuta, avatud ja ohutu. Access Now on üks neist aktivistide gruppidest, mis kaitseb ja laiendab riskigrupis olevate kasutajate digitaalseid õigusi. Nad kasutavad poliitikat, toetustööd ja tehnoloogiat, võitlemaks selle nimel, et ohutu ja avatud kommunikatsioon oleks meile kõigile kättesaadav. Nad on #KeepItOn võitluse eesliinil ja kutsuvad sind endaga liituma.

Interneti sulgemine jätab inimesed pimedusse.
Liitu võitlusega: #KeepItOn

LUSHi leiad Foorumi keskusest.

Jaga
Kommentaarid