Järjest enam haaravad tähelepanu skandinaavia moesuundi pakkuvad kauplused nagu WAB, S´NOB, NoaNoa ja Coocon.

WAB on teistmoodi moe-ja elustiilikauplus, kust võib leida modernseid kaubamärke nagu GSUS, Minimum, Ben Sherman, Kaibosh jne. Lisaks rõivastele ja aksessuaaridele on valikus ka stiilsed jalanõud.

Noa Noa ajatult stiilsed riided lausa õhkavad naiselikkust ning tänu kestvale kvaliteedile saad neid kanda kindlasti rohkem kui ühe hooaja. Noa Noast leiab ka pehmelt ihu paitava looduslikest kangastest beebidele ja tüdrukutele loodud kollektsiooni. Romantilised kleidid, seelikud ja kudumid on nii pisikeste piigade kui emade lemmikud.

Coocon võlub klassikalise stiili ja looduslike kvaliteetmaterjalide austajaid, armastatud August Silk, Masai, Signature ja Wico elegantsed rõivad sobivad igale eale.

S´NOB kauplust iseloomustab põhjamaiselt minimalistlik disain, põnevad lõiked, mustrid ja kangad. Valikus on hinnatud kaubamärkide St. Martins, Six Ames ja Nümph rõivad, Dyrberg/Kern ehted, Komona kellad ja prillid ning palju põnevaid disainibrände nii Eestist kui mujalt maailmast. Moevooluga kaasas käies leiad sealt selliseid hooaja hitte, millega särad igal üritusel.

Disainerid ja moekunstnikud leiavad tihti ka ise tee Foorumisse — nimelt asub ostutänava lõpus suurepärase valiku ja kõrge kvaliteedi poolest tuntud Kangas ja Nööp, kust leiab nii moodsaid kodutekstiile ja kardinakangaid, aga ka kaasaegseid trendikaid rõivakangaid.

Kui vajad shoppamise vahele väikest puhkust, luba ennast üllatada Vapiano kokkadel — lõunasöök valmib Sinu silmade all just nii, nagu Sina seda soovid. Võta väike mõnus drink ja snäkk St. Patrick´s pubist või kingi endale aromaatne kohv ja suussulav kook Bonaparte´is.

Shoppingu lõpus põika läbi Decoration & Fleur salongist, mille lõhnavad lilled ja naerusuised floristid teevad meele rõõmsaks. Usu, see on üks kaunimaid lillekauplusi, kus Sa käinud oled.

Kindlasti leiad Foorumist põnevaid ja isikupäraseid rõivaid ja aksessuaare, mida mujalt kaubanduskeskustest ei leia. Keskuse iga kauplus on hoolikalt valitud ja sihtgrupi hulgas armastatud ning oma lemmiku leiab igaüks. Kõigi moekauplustega saad lähemalt tutvuda SIIN

Shoppamine võib olla lihtne ja lõbus. Kohtume Foorum keskuses, Narva mnt. 5!

Jaga
Kommentaarid