Saad valida salati põhja, komponendid, kastme ja lisandi salati juurde: kas soovid oma salatit grillitud kana, krevettide, kala või hoopis lihaga? Kas soovid ka küüslauku või hoopis tšillit? ‘’Soovid salati juurde ahjusooja ciabattat?’’ küsib naerusuine kokk naeratades. Jah, see kõik on võimalik. Arvestades toidu suurust ja seda, et antud hõrk, maitsev ja tervislik lõunasöök maksab alla 10 euro, tundub ju aus kaup olevat?

Küsime Vapiano restoranide ühe partneri ja arendaja Tarvo Jaansoo käest, millised on eestlaste lemmiktoidud Vapianos. Tarvo nimetab kolm kindlat lemmikut läbi aegade:


1. Klaasikaline Cesare salat, mille värsked koostisosad ja meie isetehtud kaste on rõõmustanud meie külalisi kõik need 8 aastat. Cesare salatile saab juurde tellida soovi korral kas kanafilee, hiidkrevetid, lõhe- või veisfilee.

2. Pastadest on läbi aastate olnud üks suurimaid lemmikuid Pasta Carbonara — klassikaline pasta peekoni, sibula, muna ja parmesaniga koorekastmes.

3. Teine hitt pastade hulgast — Pasta Crema di Pollo, pasta röstitud kanafilee, sibula ja paprikapulbriga kooreses kastmes ei jäta kedagi ükskõikseks.

Lisaks pastadele, pitsadele ja salatitele pakub Vapiano laias valikus erinevaid eelroogasid, suppe ja risoto sõprade rõõmuks ka risotot. Sellest kevadest on valikus ka lasanje, roogasid pakutakse ka veganitoitude sõpradele. Unustanud pole ka magusasõpru. Valikus on maitsvaid isetehtud desserdid, mille juurde saab tellida sobiva kohvijoogi või tee. Lisaks on Vapianos ka suurepärane veinivalik.

Niisiis — kõik, kes te armastate itaalia toitu ja pole veel Vapianos käinud, ärge oodake lõunani, tulge kohe! Vapiano on ideaalne paik kiireks lõunaks, pärastlõunaseks pausiks või meeldejäävaks õhtusöögiks koos sõprade ja perega. Kõike toite saab ka kaasa osta.

Vapiano Foorum asub Foorum keskuses, Hobujaama 10. Lisa vaata SIIT, kirja saad saata SIIT

Jaga
Kommentaarid