Au sees on otsekohesed ja sirgjoonelised lõiked koos redutseeritud detailidega. Puhtad materjalid ja täpsed lõiked, mis flirdivad mõtetega ülikonnast.Offwhite või puudri- ja kivimitoonides, aga taas on avastatud ka tugevad sinised toonid.

Sisse hiilib ka casual aga ikkagi romantiline look tänu hipimõjutustele. Koloniaalne, aga samas urbanistlik. Looduslikud ja põlenud värvid, uuenenud khaki ja rohkelt denimit.

Kevade must-have naistele on culotte'id, kimonod, militaarrõivad ja alt laienevad teksad, mis on WABis olemas tunnustatud põhjamaistelt brändidelt Minimum, Twist & Tango, Ilse Jakobsen, Rosamunde, Gsus

Meestemood: piiride katsetamine ja stiilide segunemine

Meestemoes saavad omavahel kokku rätsepatöö ja spordirõivad ning lõhutakse piire, ehitatakse sildu ja uuendatakse. Suur valik erinevaid lõikeid urbanistlikust formaalsest rõivastusest on leidnud endale uue vormi läbi sportlikuma vabaajariiete pehmuse. Võtmesõnadeks on ülim mugavus, pehmed jakid, polo särgid ja võrreldes eelmiste hooaegadega väheke lõdvemad vormid.

Tagasi on vana hea ülikooliromantika, aga seekord uues kuues. Julgemad värvid, lõdvemad lõiked ja väike flirt spordiriietega, kuid püksid on ikka kitsalõikelised ja kogu look täiskasvanud mehele kohane. Vintage t-särk klassikalise oxfordi särgi all.

Lisaks on selle kevade kohustuslik teema meestele triibud! Klassikalised Bretooni triibud ja meremehetriibud ja pinstripe triibud ja humbug triibud. Moodsale mehele on WABis imelisi asju brändidelt Minimum, G-sus, Ben Sherman, Dstrezzed, Swims ja Schoffa

Ja ei tasu ära unustada, et teksa oma kõigis vormides on endiselt väga popp. Skinny ja slim ja ka regular. Nii meestele kui naistele. Sinna peale hästi istuv t-särk, mis võib olla pildiga või ilma. WABi teksaseinalt leiad omale sobiva paari ja ka t-särgi saad kohe juurde.

Ainulaadsete ja põhjamaiste meeste ja naiste moebrändide ning elustiili kauplus WAB trendikale ja teadlikule elunautlejale asub Foorumi keskuses.

Jaga
Kommentaarid