Kuldseks kolmikuks võib pidada pastat, riisi ja kartuleid. Neid toite trühvliga kombineerides on raske eksida. Kuna värskeid seeni transportida ja säilitada on keeruline, leiab Bio4You valikust konserveeritud trühvlid, mis on juba viilutatud või riivitud. Ühe inimese kohta võiks arvestada 8-10 grammi trühvlit.

Avatud trühvlipurgi peaks ära tarbima paari päeva jooksul. Kui seda ei jõua teha, on võimalus poolik purk sügavkülmutada — trühvli maitseomadused sellest eriti ei kannata.

Trühvlid jagunevad mustadeks ja valgeteks. Mustad sobivad kuumutamiseks ja tuleks lisada söögivalmistamise alguses. Valgete trühvlite õrn maitse aga kaob kuumutamise käigus, seega tuleks need toidule lisada valmistamise lõppjärgus.

Kes trühvleid kalliks peab, aga maitset siiski tunda tahaks, võib osta hoopis trühvliõli. Seda kasutavad salanipina paljud tippkokad. Trühvliõli võib tilgutada pastaroogadele või kasutada seda kuumade või külmade kastmete valmistamiseks.

Bio4You trühvliõli on kindel valik, kuna on saadud trühvlite õlis leotamise teel ega sisalda lisaaineid. Mõnest tilgast õlist piisab, et saavutada maitse, mis on võrdväärne 10g trühvlite kasutamisega.

Tule Foorum keskuse Bio4You kauplusesse ja luba endale uusi maitseelamusi!

Jaga
Kommentaarid