1. Hästi istuv kleit on alati ideaalne variant. A-lõikeline kleit on parim valik, sest see muudab kehakuju saledamaks ja naiselikumaks. Samuti on see lõige klassikaline ning ei lähe kunagi moest.

2. Leia värvid, mis sobivad sulle ja panevad su särama. Igaühele on olemas värvitoonid, mis on just talle mõeldud. Päevitunud jumet tõsta esile valget särki kandes. Kui sul on hele nahk, kanna tugevaid rikkalikke toone. Ja nagu ikka- must toimib alati ja sobib kõikidele.

3. Kui naine kannab kontsi, ei jää ta kunagi tähelepanuta. Kontsad pole alati kõige mugavam variant ja tihti loobutakse nende kandmisest sportlikemate jalanõude kasuks, kuid siis võib eelistada ka platvormkingi, mis on mugavamad ja suveks ideaalsed.

4. Pilkupüüdvad ehted lisavad välimusele isikupära. Julge erineda ja kanda värvilisi ning massiivseid ehteid. Ehted panevad punkti igale riidekomplektile.

5. Eelista klassikalisi mantleid ja bleisereid. Õigesti valitud üleriie ja jakk, mis istub hästi, teeb imesid, oled Sa siis suuruses XS või L. Klassikaline vööga trench coat on enamasti kindel valik. Kui see tundub igavana, siis vali mantel silmapaistvate detailidega või huvitava värviga.

Tule tutvu Morgani uue suvise kollektsiooniga Foorum keskuses.

Jaga
Kommentaarid