LAV ORGANIC LIFESTYLE juhindub oma tootevalikus asjaolust, et täna on rõivakandja trendikuse mõõdupuuks teadlikkus rõiva mõjust kanda tervisele ja ökoloogilisele jalajäljele. LAV esindab ainsana Eestis maailmas enimtuntud mahemoe brände. Eksklusiivsuse otsijale on valikus ka moelooja Deborah Lindquist pidulikud kleidid, kes on aastaid teadlikku moodi riietanud kuulsuseid nagu Sharon Stone, Jessica Alba, Christina Aguilera, Rihanna jpt.

Materjalidest on esindatud ainult tervise- ja loodussõbralikud kangad nagu bambus, kanep, orgaaniline puuvill.

"Mul on suur rõõm esitleda maailmas tunnustatud mahemoe tippbrände nüüd ka siin samas Eestis, Foorum Keskuses " ütleb LAV tegevjuht Kristi Hõrrak. " Eesti rahvas on väga tark ja teadlik ja tuntakse suurt huvi, kuidas tervislikult ja samas kaunilt riietuda, et oma tervist hoida ning ka hea välja näha. Meie soovitame mahematerjalidest rõivaid kanda, et hoida end tõsiste haiguste eest nagu vähk ja allergiad. Nahk on meie suurim organ ja võiksime lubada naha kaudu enda kehasse vaid head. Võimalusel kanda tervislikest materjalidest pesu, et sünteetilisest aluspesust erituvad kahjulikud aineid meid ei ohustaks. Ka sportimisel soovitame kanda nailoni asemel keemiavabu mahematerjale. Nii paranevad tulemused, sest keha ei pea kahjuliku keemiaga võitlema ja tekib vähem lihasväsimust. Mahematerjale kandes oleme tervemad ja seeläbi energilisemad, kaunimad ja säravamad."

LAV ORGANIC LIFESTYLE avapeo tõi vaatajateni Noh Productions ja Foorum Keskus. Modellide kaunid meigid ja soengud seadis lavavalmis tervisesõbralik Thaya ilusalong. Suu teg magusaks Green Bakery, Ampstükk ja Bambona ning jookidega kostitas Hey Day, Especha ja Nopri talu. Suures õnneloosis üllatas külastajaid Turbliss, Thaya jpt. Peo kujundas sisustuskaubamaja Pier ja Decoration&Fleur.

Piduliku talvekollektsiooniga saab tutvuda LAV ORGANI LIFESTYLE Foorumi Keskuse esinduses.

Jaga
Kommentaarid