Bio 4You

Looduslikest värvidest rääkides teavad paljud nimetada hennat, mida peetakse ainsaks 100% looduslikuks juuksevärviks. Henna miinusteks on see, et juuste lõplikku tooni ei ole võimalik täpselt ette ennustada, lisaks on hennal looduslikult kõrge nikli sisaldus. BioKap on üks kolmest looduslikke juuksetooteid tootvast firmast, mille tooteid on testitud raskemetallide, sealhulgas ka nikli suhtes - seega on need ohutud ka allergikutele.

Erinevalt tavajuuksevärvidest ei kahjusta looduslikud värvid värvimise ajal juukseid, vaid hoopis hooldavad ja siluvad neid. Just siin tulevad mängu tervendavad taimed - argaaniaõli, teraviljaproteiinid, pajukoor ning puuviljahapped.

Argaaniaõli sisaldab ohtralt rasvhappeid, mis mõjuvad nii nahale kui ka juustele pehmendavalt ning lisavad sära. Oma igapäevasesse ilurituaali on selle lisanud Catherine Zeta-Jones ja Charlize Theron. BioKapi värvides sisalduv argaaniaõli pärineb Marokost ning on iidsete traditsioonide kohaselt käsitsi korjatud ja töödeldud.

Bio 4You

Proteiinidest räägitakse rohkem toidu kontekstis, ent ka juuksehooldustoodes on neist kasu. Nisuproteiin teeb juuksed siledaks ja pehmeks, taastab nende niiskuse sidumise võime ning silub juuksekarva. Kaeraproteiin niisutab ja silub juuksekarvas esinevad lõhed, sojajaproteiin lisab sära. BioKapis sisalduvad proteiinid on hüdrolüüsimise teel lõhustatud, mistõttu need on väiksemad ning suudavad tungida juuksekarva sisse. Proteiinide parimaks toimimiseks peab juuksehooldustoote pH olema 5-6.

Lisatud puuviljahapped tagavad tootes ideaalse pH, aitavad värvil paremini imenduda, kaitsevad peanahka ning vähendavad allergiariski. Lisaks proteiinidele sisaldavad BioKapi värvid pajukoorest saadud looduslikku päikesekaitsefiltrit, mis hoiab toonid kaua säravana. Taimedega rikastatud värvid leiad Bio4You ökopoest Foorumi keskuses.

Jaga
Kommentaarid