Põhjamaiselt stiilsed moebrändid

Monokroom on alati moes, aga päikeselisel kevadpäeval võib end julgesti mustritega ehtida! Põhjamaised moeloojad teavad, kuidas erksaid värve ja mustreid sobitada minimalistliku stiiliga nii, et tulemus vastab ka kõige nõudlikumale maitsele. Paljude ammused lemmikud S´NOB, NoaNoa ja Via Coocon ning kiiresti klientide tähelepanu kogunud WAB, mis on eksklusiivselt esindatud vaid Foorum keskuses, pakuvad VIP Shoppingu ajal kuni 50% soodustusega selliseid kvaliteetbrände, nagu Minimum, Ben Sherman, GSUS, Twist&Tango, Nümph, St Martins, Six Ames, Masai, August Silk jpt.

Naiselikkuse võidukäik

Vastukaaluks põhjamaisele androgüünsusele tervitavad naisi prantslaslikult peenes Morganis, kodumaises Mosaic´is ja maailma tippkaubamärke Calvin Clein, Michael Kors, Ralph Lauren jt esindavas Nju: kaupluses kaunilt lendlevad värvilised suvekleidid, ajatult naiselik kontoriklassika, seksikas mini ja vallatud lõiked. VIP Shoppingul leiad nendest kauplustest kauneid kleite, seelikuid, jakke jpm kuni 30% tavahinnast soodsamalt.

Moekad mehed

Moeteadlikud mehed saavad oma garderoobi täiendada VIP Shoppingu päeval kuni 40% soodsamalt. Miksi ultramoderni ja vintage´t, ärirõivaid smart casuali ja spordirõivastega ning lisa sekka aegumatut suvehooaja hitti meremehestiili. Leia oma lemmikteksad Replay´st või WAB-ist ning täienda neid stiilse t-särgi ja kerge jakiga. PS! Meremehetriibud sobivad lisaks ketsidele suurepäraselt ka näiteks SWIMS värviliste mokassiinidega, mis on ideaalsed suvejalanõud — katseta julgelt või tule küsi nõu WAB stiilinõustajalt.

Õrnad pitsid ja säravad värvid lastele

VIP Shoppingul leiad lõbusavärvilisi ja praktilisi riideid pere pisematele tuntud Rootsi lasterõivaste brändilt Polarn O. Pyret, vahvad teksad Replay´lt, kvaliteetsed riided hinnatud kaubamärgilt Ralph Lauren The Children´s Room-ist ning imearmsa pitsivahuse tüdrukute kevad- ja suvekollektsiooni Noa Noa Miniature kuni 50% allahindlusega.

Täienda outfit´i moekate aksessuaaridega

Ükski kevadine outfit pole täiuslik ilma hoolikalt valitud ehete, kvaliteetsete päikseprillide, moekate kingade või ideaalselt istuva pesuta. REM-ist saad kogu kottide ja jalanõude kollektsiooni VIP Shoppingul 20% ning SWW-st lausa kuni 50% soodsamalt. Millennias ootab Sind kvaliteetne pesu ja rannarõivad 20% soodustusega ning Lens Optikast leiad uued prilliraamid või päikeseprillid vähemalt 30% parema hinnaga. WAB, S´NOB, Morgan, Thaya Shop & Salon ja paljud teised Foorumi kauplused pakuvad lisaks riietele väga rikkalikku valikut hooajast inspireeritud ehteid ja aksessuaare nii tuntud brändidelt, nagu Dyrberg/Kern ja Komono, kui ka kodumaistelt disaineritelt, nt New Vintage By Kriss.

Koju kaasa

VIP Shoppingult võid kevade koju tuua — Kangas & Nööbist leiad kõik sisustus- ja rõivakangad 25% soodsamalt ning lillesalongist Decoration & Fleur saad silmarõõmuks koju kaasa osta potilille -20% tavahinnast. Ära unusta hellitada ka oma maitsemeeli ja tule proovi Vapiano uudisroogi, osta Bio4You kauplusest trühvlid, vahuvein ja limonaad kuni 30% soodsamalt või maiusta Bonaparte´is käsitsivalmistatud jäätisega, sest 2 palli jäätist on VIP Shoppingu ajal 1 hinnaga.

Foorum ootab Sind 12. mail VIP Shoppingust osa saama kell 10-20 aadressil Narva mnt 5.

Vaata lisa SIIT.

Jaga
Kommentaarid