Marc Jacobsi 2018. aasta kevadrõivaste kollektsioon panustab lohvakatele ja liiga suurtele riietele. Kui see tundub liiga palju, võta eeskuju suurest ja lohmakast kampsunist, sobita see kitsaste teksade või miniseelikuga ning tõmba kokku efektse vöökotiga. Nii on proportsioonid tasakaalus.

Peale hullumeelsete lõigete on oma koha kinnitanud õlgu visuaalselt laiemaks ja suuremaks muutvad õlandid. Moeloojad on sel kõigel mõistagi vindi üle keeranud.

Neile, kellel sportlik kõhukott külmavärinaid tekitab, pakub lohutust Gucci moemaja punane nahkkott. Kotike püüab pilku ja seda sobib kanda nii nädalavahetusel sõpradega aega veetes kui ka õhtul piduliku kleidi peal. Maksab 1100 dollarit.

Esialgu tahaks sellise trendi eest põgeneda, kuid hetk hiljem tekib mõte: miks mitte vanaema kapis või vintage-poes natuke tuhlata, et anda moemängule võimalus?

The 2nd Skin Co. tõi moelavale pihta rõhutava kleidikese. Värvivalik ja muster mõjub retrolikult ning 1980-ndate stiilis õlad lisavad siluetile tugevust.

Sportliku vöökoti asemel vali näiteks kaunis sametist või tugeva rihmaga nahast kotike ja peokleiti valides lase tähelepanul keskenduda ainult ühele õlale.

Francesco Scognamiglio embleemidega dressipluus on tõeline talvine hitt, millega rokkida edasi ka kevadel. Puhvis varrukaid tasakaalusta pliiatsseeliku või kõrge värvli ja sirge säärega teksapükstega. Kui leiad komplektile juurde valged saapad, oled Eesti moepildis tõeline stiilieeskuju.
Vabal ajal naudi puhvis käistega dressipluusi mugavust ja kevadel viska selga isikupärastatud teksajakk. Jalanõudest soovitame lasta end lummata valgetel kontsaga saabastel või kingadel, mis on saanud uue moodsa tõlgenduse.
Carolina Herrera efektne peokleit paljastab kõndimise ajal vallatult ühe sääre, võlub mänguliste täppidega ja rõhutab puhvidega õlgu. Kui silmatorkavad 1980-ndate värvid rõõmsaks ei tee, aitab alati hädast välja mustvalge kooslus.
Ja kui kõik see tundub jabur, siis laia vööga piha rõhutamine teeb naise kehale alati komplimendi.
Meeste moenädalal loomingut näidanud Cerruti pani kokku kaks selle aasta trendi: sinepikollane ja vöökott. Range lõikega pintsakule annab igapäevast hõngu sportliku alatooniga kott, mis muudab kogu komplekti pilkupüüdvaks ja huvitavaks. Tänu sellele ei punnita mobiiltelefon ja rahakott pükste taskus, vaid puhkavad mugavalt vööl, lastes liikuda ja andes kätele vabadust.

Kas laseme n-ö koledal moesuunal end mõjutada, jääb meie endi otsustada, sest trende, millel end inspireerida lasta, on veelgi. Seniks aga vaatame, mida pakuvad kuulsad moeloojad.

Praegu pole küll pidude hooaeg, aga Gucci uhke diiva roosas on meeldejääv vaatepilt. Roosa pole pildilt kadumas!