Kui armastad volüümikaid riideid, siis tõmba need pihast kokku näiteks vööga. Investeerida tasub ka vööga bleiserisse.

2. Kanna lühikesi seelikuid koos terava ningaga kingade või saabastega

Nipp on lihtne ja samas alati stiilne. Terava ninaga kingad ja miniseelik viib pilgu alla ja lisab visuaalset sihvakust.

3. Panusta hästiistuvasse teksasse

Praegu on väga popid kõrge värvliga ja pahkluud paljastavad teksad, mida on ideaalne kanda kontsaga poolsaabastega.

4. Kanna kõrge värvliga pükse

Kõik, mis on kõrge värvliga, on lühikest kasvu naisterahva kehale kompliment.

5. Kohanda rõivad keha järele

Kui esialgu tundub, et kõik stiilsed ülikonnad on kas liiga pikad või kohmakad, siis väike kehasse kohandamine teeb asja korda.

6. Kui kahtled, kanna üleni musta

Üleni musta riietumine on lihtsalt klassika ning sobib lühikestele naistele hästi. Mustad saapad mustade pükstega lisavad jalale pikkust ning teevad kokkuvõttes visuaalselt pikemaks.

7. Panusta liiga suurtesse riietesse, aga ära kanna neid kihiti

Väga palju riiete kihte ei ole väikeste neidude parimad sõbrad. Kui soovid oversized ehk liiga suurte riiete trendi kanda, vali üks ese ning tasakaalusta see kehasse istuvaga.

8. Investeeri pikka mantlisse

Ehe näide on tõsielustaar Kim Kardashian West, kes armastab pikki mantleid kanda ja seega lisab oma volüümikale kehale pikkust. Lisaks muudab see automaatselt iga riietuse šikimaks. Muide, lühikese inimese jaoks on ka muidu midi-pikkuses mantel pikk.

9. Ära alahinda väikeseid kontsi

See on ilmselge, et kontsakingad muudavad visuaalselt pikemaks. Kui jalg aga kõrgeid kontsi ei kannata, siis tagasi on jalasõbralikumad variandid nagu kitten-kontsaga kingad.

Allikas: Who What Wear