Kergelt muinasjutulised, haldajalikud soengud on sel hooajal juuksemoes kuum trend. Juuste salkhaaval lõikamine annab soengule rohke tekstuuri ning mikrotukk ja tugev murtud joon muudavad selle eriliselt mõjusaks. Pehme, haldjaliku lõpptulemuse annavad soengule pastelsed värvid. Julgematel tasub katsetada pastelset piparmündirohelist, mis on selle kevad-suvise hooaja üks suurimatest hittidest.

Üks tõeliselt kaasaege, ent šikk lühike soeng, mis sobib hästi modernset stiili armastavale naisele. Toob esile nii lõikuse vormi kui tekstuuri. Sujuvad üleminekud lühemaks lõigatud juukseosadelt pikematele annavad soengule mõnusa pehmuse ning spetsiaalne värvimistehnika erilise 3D-efekti.

Pea kuju ja nina järgiv lõikus rõhutab kandja naiselikkust. See Pixi lõikusest inspireeritud soeng kuulub vaieldamatult 2018. aasta kuumimate soengutrendide hulka. Keskelt lahku kammitud, muudest juustest pikemad juuksed otsmikul toovad esile juuste värvitooni. Lisades looduslähedastesse värvidesse näiteks veidi pastelset roosat ja kuldset, saab soeng erilise päikesevalguse efekti.

Soeng, mis on lõigatud pikkade juuste loomulikku langemist järgides. Lõikus toob esile pikkade juuste loomuliku ilu, tekstuuri ja värvid ning lisab neisse elavust. Pastelne aprikoos koos heleda vasekarva tooni ja heledamaks värvitud juukseotsetega loob mõnusa kevad-suvise üldmulje.