Oksana Tanditi kollektsiooni „Desert rose” pükskostüüm mõjub äärmiselt kevadiselt. Kui ema läheb pintsakuga tööle, saab tütar kanda pükse T-särgi ja ketsidega. Õhtul sobita kostüümi alla läbikumav pitspluus ning pidulikul sündmusel nööbi pintsak kinni ja ära pane selle alla midagi. Komplekti muudavad efektsemaks lennukad või rangelt kaela ümber seotud siidsallid.

Moemaailm ei saa teksamaterjalist niipea üle ega ümber, eriti on näha klassikalist kulunud sinist ja tumedat kangast. Retroliku lõikega teksarõivas on šikk nii emale kui ka tütrele. Lohakas, rebitud ja paljastav teksa võiks jääda pigem tütarde pärusmaaks. Küll aga muudab kõrge värvliga teksapüksid värvikamaks rebitud alläär.

See teksakostüüm Perit Muuga moešõult „Kevade kutsumine” on ajatu valik. Kostüümi on võimalik kanda pidulikul üritusel säravate aksessuaaridega, aga ka argipäeval tööasju ajades või sõpradega kinno minnes. Selline retrostiilis tagi on äge valik nii emade kui ka tütarde garderoobis.

Kappi ei jää seisma ka alla põlve ulatuvad lendlevad kleidid ja unelevad seelikud, millele on hea peale tõmmata range pintsak või tütre lemmiknahktagi. Nii emad kui ka tütred võiksid sel hooajal armastada oversized-moodi ehk liiga suuri mantleid, särke ja jakke. Emadel sobib rõivastusele lisada värviline ja šikk siidsall ning ümara kujuga käekott. Tütred kannavad selle moe välja sportliku nokkmütsi ja kõhukotiga ning keegi ei pruugi märgatagi, et omavahel riideid jagatakse.

BRAND NO. 8 kevadrõivaste kollektsioonist leiab ruudulise šiki kleidi, mida sobib kanda teksade ja T-särgi peal mantlina. Emad võiksid seda sobitada piduliku pitspluusi ja pliiatsseelikuga. Moeka efekti annavad kohmakad tanksaapad ja pilkupüüdev peakate.

Tallinn Dollsi kevadistes toonides kimonokleit võib kandja soovi järgi muunduda. Tütred naudivad elu tennistes, kandes seda minikleidina, emad sobitavad juurde näiteks viigipüksid ja valge T-särgi.

Oksana Tanditi kollektsiooni „Desert rose” triiksärgilõikega kleit võib võtta eri kuju. Emale sobib see tuunikaks pükste peale, tütrele aga köitvaks minikleidiks.
Oksana Tanditi must V-kaelusega pükstükk on tõeline kompliment figuurile ja pealegi tohutult mugav! Kaetud õlgadega lõige on sünnis, aga puusadel asetsevad roosid lisavad flirtiva alatooni.

Kevadine ja särav rukkilill Tiina Talumehe hiljutises kollektsioonis lubab uhkusega kanda paljude lemmikvärvi sinist. Midipikkus ja taskud teevad kleidi eriti mugavaks.
Tiina Talumehe kollektsioonist „Vabariigi naine” leiab ka tikanditega beeži oversized mantli, mida võib kanda nii igapäevase ülerõivana kui ka piduliku iseseisva kleidina.
Oksana Tanditi militaarse hõnguga kleit muutub tenniste ja teksatagiga kandes mõnusaks vaba aja kaaslaseks. Kui kanda seda rangete kingade ja kandilise käekotiga, on see šikk.

KINGIKS EMALE:

Emadepäev on küll möödas, aga hellitamist vajab meist aeg-ajalt igaüks. Vaata, mis on Catwalki aegumatud soovitused:

Kingiks emale: Olla.ee kuldne käevõru „Kõige ägedam emme”

Olla käevõru

Vastupidavat ja kerget käeehet saab õrnalt painutades teha suuremaks või väiksemaks. Poleeritud roostevabast metallist kõrgtehnoloogiliselt töödeldud võru on moekas kanda koos käekellaga või mitmekesi ühel käel. Eriti moekas on sel hooajal kollane kuld. Hind: 15.–

Kingiks emale: värvilised TOKU suvekingad

TOKU kevad-suvi jalatsikollektsioon

Suvised kingad „TOKU Berlin 2018” on mõeldud aktiivse eluviisiga linnaelanikule, kellele meeldib ka festivalidel käia. Kingad on põhjamaise stiiliga, kus puhtad ja lihtsad jooned on kombineeritud mänguliste detailidega. Pehme voodriga nahast tänavakingad sobivad ideaalselt suvisteks lemmikjalanõudeks ja värviline valik lubab tagasihoidlikku riietust mängulisemaks muuta. Hind: 79.–

Kingiks emale: seljakott „Facet” Gerda Retter Designilt

Seljakott "Facet"

Disainimaastiku värske tegija Gerda Retter on välja tulnud reguleeritavate sangadega seljakottidega, mis näevad uudsed välja ja on ka praktilised. Kevadel on eriti moekas kanda valget värvi. Mitme taskuga varustatud nahkkott lubab vajaliku kraami kenasti ära mahutada ja põnev disain mõjub tänavapildis uudselt. Hind: 449.–

Kingiks emale: käekell „Tabula Rasa 38” brändilt Aegaon

“Tabula Rasa 38” on AEGAON

„Tabula Rasa 38” on Eesti kellabrändi Aegaon edasiarendus klassikalisest käekelladisainist ja kannab endas jõulist naiselikkust. Vastupidavast roostevabast terasest korpus on käsitsi viimistletud ja nahast rihm mõjub elegantselt. Tähelepanu väärib ka kroonnupp, mis on muutnud asukohta, et kell istuks käel veelgi mugavamalt. Sinine toon mõjub värskelt ja uudselt. Hind: 232.–

Kingiks emale: Pi-Ret Jewelry ajatud pärlid

Pi-Ret pärlid

Eesti ehtebrändi Pi-Ret Jewelry kuldsed ja hõbedased pärliga keed on ajatud ning saadavad stiilset naist aastast aastasse. Neid on kaunis kanda kaelas üksikuna või lausa moekalt mitmekesi. Hind: 45.–