Tuntud blogija ja auhinnatud disainer Helene Vetik on ketside stiliseerimises tõeline eeskuju. Tema jalas võib näha igasuguseid, nii ühevärvilisi kui ka kirjuid.  „Ketse on väga mitmesuguseid. On selliseid, mis meenutavad kingi, on n-ö päris ketsid nagu Converse’id ja siis on praegu kõige popimad nn koledad sportlikud tossud,” ütleb Helene. Kõiki ketsisorte tasub väga vabalt stiliseerida. „Võib kanda teksadega, veel parem viigipükstega. Kõige moodsama tulemuse annab hästi naiselik kleit ja kontrastiks kets jalga,” soovitab disainer.

Aina rohkem tõstab ketsitrendide seas pead n-ö koledus. Moes on kohmaka disainiga ja veidi räpaka viimistlusega jalatsid. Luksusbrändid Balenciaga ja Gucci on selle suuna rõõmuga omaks võtnud ja tossudele oma näo andnud.

Fenty Puma by Rihanna kollektsioonis on kauni disaini ja paksema tallaga ketse, mis näitavad, kui tugev on ketsikultuur naiste seas. Selline must tennis sobib pea iga komplektiga, oled sa siis seelikute, teksade või viigipükste austaja.

Nostalgia on saanud korraliku hoo ega näita vaibumise märke. Disainerid saavad inspiratsiooni 1990. ja 2000. aastate popkultuurist ning on tollele ajale mõeldes kasutusele võtnud värvirohked valikud ja kirevad mustrid.

Tõeline moehitt! Sellised Balenciaga kole-ketsid kõndisid sel aastal Pariisi moenädalal. Moegurud teavad, et need on nüüd moes ja neid kannavad nii mehed kui ka naised. Vahet pole, kas seljas on dressid, lendlev kleit, ülikond, mugav dressikas või viisakas pintsak.

Ehkki osa inimeste jaoks on tenniste muul kui vabal ajal kandmine endiselt tabu, on selle mugavuse avastanud igas vanuses naised. Neis ei lipata ainult nädalavahetusel poodi, vaid käiakse uhkema kleidi ja ülikonnaga pidulikel sündmustel. Ilusa disainiga toss sobib nii kirju seeliku kui ka kehasse töödeldud rangema rõivastuse juurde tasakaalu looma.
Pärnus elav raamatupidaja Laivi Volt omab ühte paari Vansi ketse ning on nendega väga rahul. „Olen neid enamasti kandnud ainult teksadega,” ütleb Laivi. „Naised näevad nii nooruslikumad ja stiilsemad välja.” Mugavad jalavarjud teevad kandja mitu aastat no

Kuidas leida endale just õiged tossud? Ära anna alla, kui proovisid poes üht paari ja need tunduvad koledad! Esimene paar, mis ette jääb, ei pruugi sobida sinu jalatüübi ega -kujuga. Tasub proovida näiteks paksema platvormtallaga Puma tenniseid, mis annavad juurde terake pikkust, ümara ninaga Adidaseid või koguni natuke teravama ninaga Nikesid.

Maailmakuulus blogija ja ärinaine Chiara Ferragni on sobitanud pitskleidi peale lohvaka dressipluusi. Välimusele lisavad pikkust beežid platvormtallaga ketsid, mis sobiksid ka rangema riietusega.
Rohmaka koleda tallaga, leopardimustriga või klassikalised valged papud võivad olla just sinu uued lemmikud tavalise kontsaga või poolsaapa asemel.