80 ́S GRAPHICS ehk 80ndate graafika on jätkuvalt teemaks ka värskel hooajal. Värvipalett on viidud minimaalsuseni ja monokroomseks, fookuses on aga power dressing. Ülesuuruses ehted, valge valgel kombinatsioonid ja kirglikud rüüsid vihjavad vaba-aja stiiliga kombineeritud glamuurile. Stiliseeritud silmatorkavate logodega kottide ning prantslaslike barettidega on aksessuaarid omandanud värvimängudes võtmepositsiooni.

Suurem-kui-elu siluetid summutatud toonides annavad BIG EASY temaatikale maskuliinse noodi. Praktiline vormirõivastus on võimendatud proportsioonidega mängimisega ning tähelepanu on viidud keha keskosale. Pilkupüüdvad vöökohad, napid braletid puhvis jakkide all ning pehme, kuid karge puuvill loovad viimistlemata, samas rafineeritud välimuse.

LUXE ETHNIC kannab endas mõjutusi kunstist ning käsitööst. Modernsed käsitöövõtetega tooted on ühendatud pitside, tutikeste ja tikanditega ning loodud koos kandmiseks palmilehtedest punutud kottidega. Rüüsidega hõlmiktopid on paari pandud puuvillaste pükstega, särgid onsaanud uued trendikamad lõiked jäädes samas siiski ajatu klassika esindajateks.

Uus hooaeg toob kaasa ka erinevate materjalide ning tekstuuride sümpaatse virrvarri. Kile ja vinüül toovad läiget ning sära KITSCH KOKO sarja. Läbipaistvate kilede pastelsed kihid koos narmastatud tviidiga loovad peenekoelise tasakaalu futurismist ning naturaalsetest materjalidest. Värvid on kirkad ja tugevad, lõppviimistluse outfitile annab aga trükimustriga ning lehviga peasall.

Teksakollektsioon SWEET STREET kannab endas uuendusi ja värskeid ideid. Tagidest on saanud topid, klassikaline pagarimütson saanud urbanistliku upgrade ́i. Siidised pidžaamadest inspireeritud esemed õrnades pastellides lisavad LA-st inspireeritud toorusele delikaatsust. Dressid on saanud totaalse muutuse osaliseks ning muudetud šikkideks must have komponentideks iga naise garderoobis, mida kanda bleiseritega või sobiva lõõgastuskombona vabal ajal.

PRINT CLASHi erksate värvide kollaaž, kontrastsed triibud ja terviklik graafika viitavad sellele, etrohkem on kindlasti rohkem. Geomeetrilised kujundid täiustavad õrnu lillemustreid, jõulised loomamustrid haaravad tähelepanu kombineerituna khaki-kamuflaažiga. Reegleid ignoreeritakse ja kõik sobib!

River Islandi uus kevadsuvine naistekollektsioon jõuab Tallinn Fashion Weeki lavale neljapäeval, 22. märtsil kell 18.00 Kultuurikatlas toimuval etendusel. TFW piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja veebis.