Donna Karani pidulikku narmastega mantlit sobib pidulikul ja šikil sündmusel kanda kleidina.

Militaarse taustaga mantel on selleks aastaks saanud põnevaid täiendusi. Kõige julgem võimalus on kanda musta nahkmantlit, mis mõjub konkreetsena ja loob kandjale salapärase aura. Trendikamad on oma kappi soetanud punase või pruuni nahkmantli.

Moeajakirja Vogue peatoimetaja Anna Wintour on küpses eas naiste moeiidol. Tema šikk nahkmantel kaitseb ideaalselt jahedate ilmade ja tuule eest ning jätab väärika mulje.

Kuhugi pole kadunud ka klassikaline beež trentš, mis on nüüd moes eriti suure ja lohvakana. Naiselikkuse austajad on valinud tulevase hertsoginna Meghan Markle’i lemmiku ja kannavad nööpideta mantlit, mis on vööga kokku seotud või lehvib soojema ilmaga lennukalt õlgadel.

Hiina näitlejanna ja laulja Fan Bing­bing käis moeetendust vaatamas mustas nahkmantlis, mille sobitas kokku ühe selle aasta trendikama käe­kotiga, mis annab tumedale ilmele terake värvi ja sügavust.

Trentškotil on salavõime muunduda õigete aksessuaaride toel võrgutavaks kleidiks. Kanna seda päevasel ajal madalate jalanõude ja mugava seljakotiga ning oled tuuleiilide eest kaitstud.

Tulevane Briti kuningakoja liige Meghan Markle täidab ametikohuseid naiselikus Mackage’i villamantlis. Nööbid ei ole kohustuslikud, piisab vööst, et tuule eest sooja saada. Sügavust ja jumet annavad roheline seelik ja punased sametkingad.

Lähed peole? Lisa mantlile glamuurne ja sädelev metallikust vöö, pane ette kiisusilma-päikeseprillid, jalga kõige edevamad stiletod ja oledki valmis õhtuseid üritusi vallutama.

Armastatud ruut! Burberry kuulus ruudumuster ei kao, vaid saab uusi võimalusi. Liiga pikad ja laiad varrukad ei ole enam ammu häbiasi.
Moegurud esitlesid Londonis Burberry šõul selle kevadsuve suurt suunda: vinüülmaterjal. Vihma sellises mantlis kartma ei pea ja suvel võib läbipaistvat rõivast kanda isegi bikiinide peal. Näiteks kui festivalil peaks äkitselt sadama hakkama.
Burberry 2018. aasta sügis- ja talverõivaste kollektsioon annab aimu, et liiga suur mantel on moes aasta lõpuni. Nagu näha, võib tolmumantlit edukalt kanda ka dressikomplektiga.