Klassikaline mantel võiks kuuluda iga naise garderoobi. Miks piirduda aga tüüpilise musta või beeži vihmamantliga, kui võid selga tõmmata ka erkroosa või hoopis sebramustrilise trentšmantli? Ja mida pikemat kasvu oled, seda lahedam see sinu seljas tundub.

Tallinn Fashion Week, River Island ja Triinu Pungits

Kui su kehakuju meenutab liivakella, siis proovi vöökotti

Tõenäoliselt oled seda miljon korda juba igalt poolt lugenud, aga kordamine on tarkuse ema: kui su kehakuju meenutab liivakella, siis sinu parimad sõbrad on kõiksugused vööd. Miks mitte tõmmata ümber puusade aga hoopis kaks ühes variant: vöökott. Saadaval on igasuguseid vöökotte. Ainult mine ja vali endale sobiv ning kanna.

Kui su kehakuju on pirnikujuline, siis eelista puhvis õlgadega riideid

Kui eelmisel kevadel olid moes kõiksugused paljaste õlgadega kleidid, siis selle kevade kuum teema on hoopis puhvis õlad. Need mitte pole ainult seksikalt naiselikud, vaid tasakaalustavad laiu puusi ja suurt tagumikku.

Kui oled pulksirge, siis proovi kombinesooni

Kombinesoonid sobivad eelkõige naistele, kes soovivad kanda midagi pisut lõdvemat, kuid seejuures rõhutada saledat keskkohta. Kombinesoonile võib vabalt lisada mõne stiilse ja suure vöö, sest see muudab kehakuju kurvikamaks.

Tallinn Fashion Week 2018, Embassy of Fashion

Kui oled pisike, proovi pükse, mille külgedel on triibud

Triipudega jooksupüksid või dressid rõhutavad säärejooksu ja jätavad jalast pikema mulje. Samas on hetkel kõiksugused triibud, ruudud ja kihvtid mustrid moes. Lisaks näed sportlik ja tegus välja.

Allikas: purewow.com