Lambanahast valmistatud karvane Burberry mantel on kindlasti üks mõnusamaid asju, millega külma vastu võidelda. Must värv sobib kokku erksate aksessuaaridega ning hoiab sooja nii teksades kinos käies kui hommikul tööle rutates. Vöö rõhutab naiselikult pihta.

Burberry lambanahast mantel

2995 eurot (net-a-porter.com)

Karvase kapuutsiga parka

Hele karvase kapuutsiga parka lisab hämarasse talve terake helgust ning kaitseb edukalt jaheda tuule eest. Sinna alla mahub vajadusel ka villane kampsun, et näiteks sõbradele jäist raba imetlema minna.

Bershka parka meestele

49,99 eurot (bershka.com)

Puhvis jope

Julgetele! Põlvedeni ulatuv kollane puhvis jope näeb efektne välja ning hoiab kenasti sooja. Sobita juurde soe tutimüts ja keera kaela ümber suur sall ning talv pole enam pooltki nii sünge ja külm.

Puhvis jope

66,21 eurot (asos.com)

Kasukas

Prada karvane kasukas on tõeline maiuspala neile, kes teavad, et beež ja pruun on sel aastal moepildis suureks teemaks. Kirju karvik püüab kõik pilgud ning hoiab keha kindlapeale soojas.

Prada kasukas

6500 eurot (net-a-porter.com)

Mustvalge parka

Kunstnahast karva ja kapuutsiga parka on talvel ilmselt üks asendamatuid ja praktilisemaid väliriietusi. Põnev mustvalge muster sobib kokku iga asjaga ning värvi tasub lisada näiteks sooja mütsi või pilkupüüdva kotiga.

Mustvalge parka

80 eurot (riverisland.com)