SULNIS LILLA

Violetne silmavari

Unistama õhutav värv viib meid mõttes uskumatutesse kohtadesse, näiteks Alice´i salapärasele Imedemaale või seiklustest tulvil Narniasse. Mõnusalt pehmeid lavendlikarva kudumeid võib kergelt sobitada teksadega ja samas värvitoonis aksessuaaridega.

Veetlev lavendel

Kaunid kleidid aitavad vaevata luua moodsa kontoririietuse. Õrn lilla lausa rõkkab enesekindlusest ning mõjub suurejooneliselt!

ENESEKINDEL ROOSA

REJINA PYO kontsakingad

Roosa on värv, mis iseloomustab võimekat naist ja naiselikku tugevust. Riieta end julgelt toon-toonis roosasse, sest värv sobib nii kontorisse, kokteiliõhtule kui ka mõnusateks jalutuskäikudeks.

Roosamanna pintsak

TUHKATRIINULIK SININE

NANUSHKA teksajakk

Lilla, roosa ja sinine moodustavad selle suve kohustusliku värvitrio, kuid toon-toonis sinise outfiti eelistamine on omaette aplausi väärt. Ka heledad teksad sobituvad sellesse gammasse ja seega on värvitrendi järgimine lihtne.

Mereline volang

Sinine esmaspäev ei kõlagi enam nii halvasti...

PÄIKESELINE KOLLANE

Kelmikas kollane

Pelgalt selle värvi nägemine tekitab rõõmutundeid. Kollane sobib kokku peaaegu iga teise tooniga. Emotikoni, banaani ja päevalillede tunnusvärv iseloomustab maailma kõige õnnelikumaid tundeid ja mälestusi. Miks mitte end selle optimistliku värvi ja sellega kaasnevate toredate emotsioonidega inspireerida?

KIRGAS PUNANE

Ehe punane on ajatu klassika. See värvitoon väljendab kirge, glamuuri ja tundeküllust.

mustriline suvepäev

Toon sobib hästi nii päevitunud jumega kui ka aristokraatliku heleda nahaga. Tähelepanu haarav värv annab vabaajarõivale peenema ilme ning lisab rafineeritust.