Cindy valimine uueks brändinäoks ei ole juhuslik. Reservedi uue kollektsiooni põhiolemus on tugevalt seotud 1980ndatega ja just see periood oli ka Crawfordi karjääri pöördepunktiks. Just siis sai temast supermodell. Seega ei väljendugi 80ndatele omane meeleolu üksnes moefilmi valguse ja muusika kasutuses, vaid eelkõige siiski Reservedi moekollektsioonis, milles domineerivadki sellele ajastule ülimalt iseloomulikud riided – valged logoga T-särgid, teksatagid, kõrge värvliga püksid, kultusseriaalist „Dünastia“ ning „Vaprad ja ilusad“ inspireeritud rangete lõigetega pastelsed või triibulised pükskostüümid, laia-äärsed ekstreemsed kübarad ning sportlikuma alatooniga rõhutatud õlakutega pintsakud.

Videos astub koos Cindy Crawfordiga üles ka Dacre Montgromery, kes on eelkõige tuntud sarja „Stranger Things“ teisest hooajast, mille tegevus toimub samuti 1980ndate algusaastatel. Samuti lööb moefilmis kaasa Julia Robertsi vend Eric Roberts, kes on samuti filmisõpradele tuntud.

16-aastaselt avastatud Cindy Crawford on sündinud DeKalbis, Illinoisi osariigis. Ta on senini üks populaarsemaid ja tunnustatumaid modelle – tema nägu on olnud sadade ajakirjade kaantel, kaasa arvatud moepiibli Vogue 50 rahvusvahelise väljaande esikaanel. 1980ndatel ja varastel 90ndatel poseeris ta legendaarsetele moefotograafidele nagu Herb Ritts, Richard Avedon, Steven Meisel ja Peter Lindbergh. Ta oli Gianni Versace üks lemmikmodelle ja George Michaeli muusa ning astus üles ka laulja hiti "Freedom" muusikavideos.

Modell on olnud kaks korda ajakirja People maailma kõige kaunimate inimeste nimekirjas ning 1995. aastal nimetas Forbes ta maailma kõige enam teenivaks modelliks. Crawford on ennast proovile pannud ka näitleja ja saatejuhina, näiteks juhtis ta varastel 1990ndatel ka kuus järjestikust aastat MTV saadet "House Of Style". Lisaks edukale modellikarjäärile aitab naine aktiivselt kaasa heategevusele ning toetab leukeemiat põdevaid lapsi. Crawford on loonud ka eduka näohooldussarja ja disainib mööblit.

Cindy Crawford inspireerib ja vaimustab – ja seda isegi rohkem kui enda karjääri algusaastatel.