Millised on Carmen Kassi garderoobi kohustuslikud esemed? “Kuluvad, T-särgid ja kõik, mis on mugav. Nagu eelnevalt mainisin, olen natuke laisk, seega eelistan vähemäärduvaid esemeid – kui midagi peaks rõivaga juhtuma, siis ei tohiks määrdumine välja paista. Mille abil saab aga välimuse moodsamaks muuta, on aksessuaarid. Võid võtta mingi laheda koti või kingad ja nendega "mängida"."

Esimene töö Eestis

Tallinn Fashion Weeki show oli modellile esimene töö Eesti kliendile. “Minu komplimendid Dianale, kuna pakkumine show's osalemiseks tuli väga professionaalselt – läbi agentuuri, mitte näiteks läbi venna või sõbra, ja see on minu hinnangul Eestile suur samm edasi. Ühelt poolt see on arusaadav, me oleme väikeses ühiskonnas ja kõik tulevad teineteisele vastu. Samas, kuna hakkasin väga vara reisima ja saavutasin oma taseme, siis mul ei olnudki kunagi vajadust Eestis töötada,” rääkis ta. “Ja mitte üksnes polnud vajadust, vaid pidin ka seda ära hoidma, muidu mul poleks olnud võimalik üldse hingata ja elada,” lisas modell muiates.

Eesti (moe)eluga on modell enda sõnul kursis: “Väike riik ja teatud tegijad – piisab sellest, kui iga päev natuke uudiseid lugeda. Mul on ka väga palju sõpru ja tuttavaid, kes on Eesti moeeluga seotud, läbi nende saan end samuti toimuvaga kursis hoida.”

Carmen Kass kandis Diana Arno moeetendusel kolme komplekti:

Vest, mantel või kleit? Kõik kolm! Hea näide praktilisest rõivaesemest, millele saab vastavalt vajadusele uue väljundi luua – päeval tööl vestina näiteks viigipükstega, peale tööd aga kleidina.

Trendikas kombinatsioon aktuaalsetest 70ndate värvidest ja efektsest printmustrist.

Kollektsiooni finaal – kraega pitskleit sobib nii pidulikule galale kui ka näiteks pruutkleidiks.

Fotod: Erlend Štaub / Tallinn Fashion Week