Headest tavadest ja kohati ka nähtust ja harjumusest ajendatuna, loobume sageli oma lapsepõlveunistuste täitmisest. Ehk on see sügis just see hetk, kus pöörata pilk oma sisemusse, taasavastada mõni peidus redutanud südamesoov, võtta kätte ja püstitada endale järgmise kevade reisieesmärk, kinnisvara ost, võtta nüüd ette keeleõppekursus, inspireeruda mõne kunstilooja loomingust, kujundada oma eluruumi vastavalt tekkinud kontseptsioonile ja lasta oma ellu uued mustrid, uued inimesed, uued kordaminekud?

Kangas ja Nööp

Uue mantli, kardina, bareti või tabureti soetamisega astud sammu lähemale oma täiusliku eluruumi poole. Sa oled looja, oma siseruumi määratleja ja kujundaja.

Katie Eary´ suus kõlaks see nii: „Ela julgesti, julge elada valjusti, lase oma ajju uusi ideid ja teosta oma unistused.“ Tallinna Foorumi Kangas ja Nööbi meeskond ütleks veel lisaks: „Ära unusta, et igal tekstiilil on juures human touch mõõde – käsitöölise – kunstniku – õmbleja puudutus, mis annab sinu ideele kuju, sinu kodule isikupära ja soojuse, sinu hingele rõõmu ja rahulolu.“

Kangas ja Nööp Foorumi poes teeb selle sügise leide fotokangaste ja erinevate kangaprintide osas E-L 10-20, P 11-19

Vaata lisaks kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid